T-Rent AB

Södermanlands län

Information

I Katrineholm finns det ett Aktiebolag som heter T-Rent AB. Det finns flera bolag som liknar T-Rent AB i Södermanlands län. Katrineholm är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

T-Rent AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-06-15 och det finns flera bolag som är det i Södermanlands län.

Sedan 2006-01-19 så har T-Rent AB varit registrerat och sedan 2006-06-15 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är T-Rent AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Katrineholm.

Vill man komma i kontakt med T-Rent AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med T-Rent AB så kan ni göra det på .

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva uthyrning av lös egendom såsom kör-plåtar, avspärrningsblock, löstagbara staket till byggentreprenadbranschen, fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Helisten, Timo Kustaa som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Helisten, Daavid Kristian som är född 1960 och har titeln Suppleant, Nyström, Lars Olof som är född 1948 och har titeln Revisor, Olsson, Stefan Karl Erik som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant. .

T-Rent AB har 556697-0306 som sitt organisationsnummer.