Kungens Backe AB

Södermanlands län

Information

556695-0969 är organisationsnummer för bolaget Kungens Backe AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kungens Backe AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Katrineholm som är den kommunen som Kungens Backe AB finns i.

Kungens Backe AB har varit registrerat sedan 2005-12-23 och det finns flera bolag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Kungens Backe AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-03-02.

Kungens Backe AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Katrineholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kungens Backe AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Kungens Backe AB så kan ni göra det på telefon genom 0150-13220 eller genom brev på följande adress:
Kungsg. 22, 641 36, Katrineholm

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom och värdepapper, bedriva hotellverksamhet, bedriva konsultverksamhet inom fastighetsbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kungens Backe AB och det är Adelsköld, Carl Olof Christian som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Adelsköld, Charlotta Sofia Elise som är född 1978 och har titeln Suppleant, Kihlberg, Lena Elisabet som är född 1954 och har titeln Revisor, LR Revision F.R.I.S. AB som är född och har titeln Revisor,