Salong Tip Top i Katrineholm AB

Södermanlands län

Information

Salong Tip Top i Katrineholm AB är ett bolag som finns i Katrineholm. I Salong Tip Top i Katrineholm AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Giang, Ngoc Thuong som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Vu, Tri Hao som är född 1968 och har titeln Suppleant, Frisell, Gustaf Jan Olof som är född 1943 och har titeln Revisor, Carlsson, Tord Michael som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Salong Tip Top i Katrineholm AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Salong Tip Top i Katrineholm AB på telefon 0150-14129.

Bolaget skall bedriva frisörverksamhet samt förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Salong Tip Top i Katrineholm AB av bolagstypen Aktiebolag.

Salong Tip Top i Katrineholm AB är ett av många bolag som finns i Södermanlands län och Katrineholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Salong Tip Top i Katrineholm AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-09-25 och Salong Tip Top i Katrineholm AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-09-25.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Salong Tip Top i Katrineholm AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Salong Tip Top i Katrineholm AB har 556596-2395 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.