Säkerhetshuset i Katrineholm AB

Södermanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Katrineholm och Säkerhetshuset i Katrineholm AB är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Säkerhetshuset i Katrineholm AB är ett av dem. Statusen för Säkerhetshuset i Katrineholm AB är att Bolaget är aktivt.

Säkerhetshuset i Katrineholm AB är ett Aktiebolag och skapades 1996-12-19. Det finns flera olika verksamheter i Södermanlands län som är ett stort län. Katrineholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Säkerhetshuset i Katrineholm AB ska trivas.

Säkerhetshuset i Katrineholm AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Katrineholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Säkerhetshuset i Katrineholm AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Säkerhetshuset i Katrineholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Katrineholm.

Vill man komma i kontakt med Säkerhetshuset i Katrineholm AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0150-76000.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Danielson, Anders Lennart Daniel -Lindkvist, Anders Vilhelm.

De som är på något sätt har med Säkerhetshuset i Katrineholm AB är Danielson, Anders Lennart Daniel som är född 1939 och har titeln VD, Danielson, Anders Lennart Daniel som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindkvist, Anders Vilhelm som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Tegerstrand, Anita Madelene som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Stefan Karl Erik som är född 1960 och har titeln Revisor, Johansson, Anna Pernilla som är född 1973 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Säkerhetshuset i Katrineholm AB har 556537-0557 som sitt organisationsnummer.