Laggarhults Fastighets Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Laggarhults Fastighets Aktiebolag hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Katrineholm som är den kommunen där Laggarhults Fastighets Aktiebolag finns. I Katrineholm så finns det många olika Aktiebolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Laggarhults Fastighets Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Laggarhults Fastighets Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Laggarhults Fastighets Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Gångbrog. 3, 372 37, Ronneby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0150-50550.

Katrineholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Laggarhults Fastighets Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Laggarhults Fastighets Aktiebolag har idag 556475-5634 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för Laggarhults Fastighets Aktiebolag

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Laggarhults Fastighets Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jonsson, Stig Åke Martin som är född 1941 och har titeln Likvidator, Carlsson, Tord Michael som är född 1962 och har titeln Revisor, Larsson, Per-Gunnar Anders som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .