Möbelhuset Sörmlands Bo Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Möbelhuset Sörmlands Bo Aktiebolag hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Katrineholm som är den kommunen där Möbelhuset Sörmlands Bo Aktiebolag finns. I Katrineholm så finns det många olika Aktiebolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Möbelhuset Sörmlands Bo Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Möbelhuset Sörmlands Bo Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Möbelhuset Sörmlands Bo Aktiebolag har funnits sedan och 2000-02-02 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Möbelhuset Sörmlands Bo Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Stockholmsv., 641 49, Katrineholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0150-13265.

Katrineholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Möbelhuset Sörmlands Bo Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Möbelhuset Sörmlands Bo Aktiebolag har idag 556440-6519 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Björklund, Karin Margareta -Björklund, Tomas Harry är den som för stunden ansvarar för Möbelhuset Sörmlands Bo Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel med möbler samt därmed förenlig verksamhet.

I Möbelhuset Sörmlands Bo Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Björklund, Karin Margareta som är född 1958 och har titeln VD, Björklund, Karin Margareta som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Björklund, Tomas Harry som är född 1953 och har titeln Suppleant, Larsson, Per-Gunnar Anders som är född 1960 och har titeln Revisor, Nyström, Lars Olof som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.