Bygg & Interiör i Katrineholm Fastighets Aktiebolag

Södermanlands län

Information

I Södermanlands län så finns Bygg & Interiör i Katrineholm Fastighets Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Katrineholm här finns det många olika Aktiebolag. Bygg & Interiör i Katrineholm Fastighets Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Södermanlands län. Katrineholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Södermanlands län gör att bolag trivs där.

Bygg & Interiör i Katrineholm Fastighets Aktiebolag är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556420-0292.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Bygg & Interiör i Katrineholm Fastighets Aktiebolag på följande adress Starrv. 10, 641 49, Katrineholm.

Bygg & Interiör i Katrineholm Fastighets Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Bygg & Interiör i Katrineholm Fastighets Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Westling, Ulla Solweig Margareta som är född 1944 och har titeln Suppleant , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med byggmaterial, entreprenadverksamhet inom bygg- och golvbranschen, äga och förvalta fast egendom samt handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.