Lagervret & Hägg AB

Södermanlands län

Information

556372-3211 är organisationsnummer för verksamheten Lagervret & Hägg AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lagervret & Hägg AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Katrineholm som är den kommunen som Lagervret & Hägg AB finns i.

Lagervret & Hägg AB har varit registrerat sedan 1989-11-02 och det finns flera verksamheter i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lagervret & Hägg AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Lagervret & Hägg AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Katrineholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lagervret & Hägg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Lagervret & Hägg AB så kan ni göra det på telefon genom 070-8452941 eller genom brev på följande adress:
Barksätter , 641 91, Katrineholm

Föremålet för bolagets verksamhet är att genom konsultation, förvaltning och agentur bedriva verksamhet inom bygg-, byggmaskin- och skogsnäring, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lagervret & Hägg AB och det är Hägg, Stefan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Lagervret, Carl Gustaf Olof som är född 1955 och har titeln Suppleant, Johansson, Inge Tommie som är född 1947 och har titeln Revisor, Revisor Tommie Johansson Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,