Anglo Nordic Products AB

Södermanlands län

Information

I Katrineholm finns det ett Aktiebolag som heter Anglo Nordic Products AB. Det finns flera företag som liknar Anglo Nordic Products AB i Södermanlands län. Katrineholm är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1989-04-19 så har Anglo Nordic Products AB varit registrerat. Idag är Anglo Nordic Products AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Katrineholm.

Vill man komma i kontakt med Anglo Nordic Products AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Tranmog. 2, 641 50, Katrineholm. Vi ni istället prata med Anglo Nordic Products AB så kan ni göra det på 0150-76000.

Bolaget skall bedriva försäljning och service, import och export av brandsläckare, brandvarnare och andra artiklar inom området för säkerhetsprodukter samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Tegerstrand, Anita Madelene som är född 1969 och har titeln Likvidator, Olsson, Stefan Karl Erik som är född 1960 och har titeln Revisor, Johansson, Anna Pernilla som är född 1973 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn .

Anglo Nordic Products AB har 556358-4209 som sitt organisationsnummer.