Chatrine Fastigheter Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Bolaget skall bedriva byggverksamhet samt fastighetsförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Chatrine Fastigheter Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Katrineholm så är Chatrine Fastigheter Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Katrineholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Katrineholm och i Södermanlands län. Redan 1989-03-03 så skapades Chatrine Fastigheter Aktiebolag och företaget är har ej F-skattsedel.

556354-0060 är organisationsnummret för företaget som finns i Katrineholm.

Just nu är Chatrine Fastigheter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Chatrine Fastigheter Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Tegelstaden, Karl Rune Ordförande saknas.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Chatrine Fastigheter Aktiebolag är Karlsson, Karl Peter Roger som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Tegelstaden, Karl Rune som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Tegelstaden, Mats Gunnar som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderström, Åke Peter som är född 1954 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .