Gunlaps Lantbruksaktiebolag

Södermanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Katrineholm och Gunlaps Lantbruksaktiebolag är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Gunlaps Lantbruksaktiebolag är ett av dem. Statusen för Gunlaps Lantbruksaktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Gunlaps Lantbruksaktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-03-07. Det finns flera olika företag i Södermanlands län som är ett stort län. Katrineholm där företaget finns i jobbar för att företag som Gunlaps Lantbruksaktiebolag ska trivas.

Gunlaps Lantbruksaktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Katrineholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka jordbruk, skogsbruk, jord och skogsbruksentreprenad samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gunlaps Lantbruksaktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Gunlaps Lantbruksaktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Katrineholm.

Vill man komma i kontakt med Gunlaps Lantbruksaktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0150-660429.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Gunlaps Lantbruksaktiebolag är Pettersson, Lars Gunnar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Karl Arne som är född 1945 och har titeln Suppleant, Rudengren, Lars Johan som är född 1959 och har titeln Revisor, Rådek Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Gunlaps Lantbruksaktiebolag har 556351-1319 som sitt organisationsnummer.