Pelle Bryggare Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Pelle Bryggare Aktiebolag är ett företag som finns i Katrineholm. I Pelle Bryggare Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Per-Uno Vincent som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Franzén, Jeanette Maria som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Nilsson, Lars Allan Carl som är född 1952 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Pelle Bryggare Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Pelle Bryggare Aktiebolag på telefon 0150-12400.

Bolaget skall driva handel med läskedrycker och vinberedningsartiklar jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Pelle Bryggare Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Pelle Bryggare Aktiebolag är ett av många företag som finns i Södermanlands län och Katrineholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Pelle Bryggare Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Pelle Bryggare Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Pelle Bryggare Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Pelle Bryggare Aktiebolag har 556315-2718 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.