Serinkaya Restaurang AB

Södermanlands län

Information

Bolaget skall bedriva restaurang och annan matserveringsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Serinkaya Restaurang AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Katrineholm så är Serinkaya Restaurang AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Katrineholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Katrineholm och i Södermanlands län. Redan 1986-02-06 så skapades Serinkaya Restaurang AB och företaget är har ej F-skattsedel.

556272-1216 är organisationsnummret för företaget som finns i Katrineholm.

Just nu är Serinkaya Restaurang AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Serinkaya Restaurang AB så går det att nå dem via telefon på 0150-14270 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Serinkaya Restaurang AB är Serinkaya, Tayip som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Serinkaya, Mehmet som är född 1967 och har titeln Suppleant, Rudengren, Lars Johan som är född 1959 och har titeln Revisor, Rådek Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .