Katrineholms Plåt och Ventilationsmontage Aktiebolag

Södermanlands län

Information

I Katrineholm finns det ett Aktiebolag som heter Katrineholms Plåt och Ventilationsmontage Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Katrineholms Plåt och Ventilationsmontage Aktiebolag i Södermanlands län. Katrineholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Katrineholms Plåt och Ventilationsmontage Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Södermanlands län.

Sedan 1976-10-07 så har Katrineholms Plåt och Ventilationsmontage Aktiebolag varit registrerat och sedan 1976-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Katrineholms Plåt och Ventilationsmontage Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Katrineholm.

Vill man komma i kontakt med Katrineholms Plåt och Ventilationsmontage Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Höjdg. 5, 641 32, Katrineholm. Vi ni istället prata med Katrineholms Plåt och Ventilationsmontage Aktiebolag så kan ni göra det på 0150-53650.

Bolaget skall bedriva plåtslageri ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag André, Jan Håkan som är född 1956 och har titeln VD, André, Jan Håkan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Anders Gunnar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hellmark, Karl Hannes som är född 1985 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Mikael Anders som är född 1985 och har titeln Ordinarie ledamot, Frisell, Gustaf Jan Olof som är född 1943 och har titeln RevisorSvedberg, Karl Anders Ove som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Katrineholms Plåt och Ventilationsmontage Aktiebolag har 556193-2624 som sitt organisationsnummer.