Kyrktrycket K.I. Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Katrineholm och Kyrktrycket K.I. Aktiebolag är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Kyrktrycket K.I. Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Kyrktrycket K.I. Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Kyrktrycket K.I. Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1973-08-06. Det finns flera olika företag i Södermanlands län som är ett stort län. Katrineholm där företaget finns i jobbar för att företag som Kyrktrycket K.I. Aktiebolag ska trivas.

Kyrktrycket K.I. Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Katrineholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av varor för kyrklig verksamhet, förlagsverksamhet avseende pastoraltryck samt verksamhet inom konst och arkitektur.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kyrktrycket K.I. Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1976-01-01.

Idag är Kyrktrycket K.I. Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Katrineholm.

Vill man komma i kontakt med Kyrktrycket K.I. Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0150-20100.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Kyrktrycket K.I. Aktiebolag är Köllner, Anna Karin Larsdotter som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Köllner, Lars Björn-Olof som är född 1942 och har titeln Suppleant, Axelsson, Bo Göran Mikael som är född 1949 och har titeln Revisor, ba.ks & co revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Kyrktrycket K.I. Aktiebolag har 556182-8491 som sitt organisationsnummer.