Aktiebolaget Bengtsson & Larsson (Bela)

Södermanlands län

Information

I Södermanlands län så finns Aktiebolaget Bengtsson & Larsson (Bela). Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Katrineholm här finns det många olika Aktiebolag. Aktiebolaget Bengtsson & Larsson (Bela) tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Södermanlands län. Katrineholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Södermanlands län gör att bolag trivs där.

Aktiebolaget Bengtsson & Larsson (Bela) är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556061-7556.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0150-10074 alternativt besöka eller skicka post till Aktiebolaget Bengtsson & Larsson (Bela) på följande adress Köpmang. 20, 641 30, Katrineholm.

Aktiebolaget Bengtsson & Larsson (Bela) är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Aktiebolaget Bengtsson & Larsson (Bela) så sitter följande personer i styrelsen: , Vinberg, Ann-Sofie Ingegerd som är född 1946 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning och tillverkning av glasögon och kontaktlinser samt bedriva därmed förenlig verksamhet.