Assum Aktiebolag

Södermanlands län

Information

556031-9690 är organisationsnummer för bolaget Assum Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Assum Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Katrineholm som är den kommunen som Assum Aktiebolag finns i.

Assum Aktiebolag har varit registrerat sedan 1933-03-17 och det finns flera bolag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Assum Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Assum Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Katrineholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Assum Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Assum Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0150-18787 eller genom brev på följande adress:
Baldersg. 4, 641 34, Katrineholm

Bolaget skall bedriva teknisk och ekonomisk konsultverksamhet riktad till verkstadsindustrien ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Assum Aktiebolag och det är Fröberg, Sven Anders som är född 1923 och har titeln Ordinarie ledamot, Fröberg, Sven Erik Olof Johan som är född 1960 och har titeln Suppleant, Kihlberg, Lena Elisabet som är född 1954 och har titeln Revisor, LR Revision F.R.I.S. AB som är född och har titeln Revisor,