Liten Trollvandring

Södermanlands län

Information

Liten Trollvandring hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Katrineholm som är den kommunen där Liten Trollvandring finns. I Katrineholm så finns det många olika Enskild firma och i Södermanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Liten Trollvandring tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Liten Trollvandring har haft sedan 2004-04-01. Liten Trollvandring har funnits sedan och 2004-05-06 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Liten Trollvandring så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-6088653.

Katrineholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Liten Trollvandring har idag 511115-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Liten Trollvandring

Utflyktsmål för förskolebarn i en sagoskog samt guidad vandring i sagoskogen med sagoberättande.

I Liten Trollvandring så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Modin, Merja Sinikka som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .