Hydralgrävmaskiner, Hans Axelsson

Södermanlands län

Information

411201-XXXX är organisationsnummer för bolaget Hydralgrävmaskiner, Hans Axelsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hydralgrävmaskiner, Hans Axelsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Katrineholm som är den kommunen som Hydralgrävmaskiner, Hans Axelsson finns i.

Hydralgrävmaskiner, Hans Axelsson har varit registrerat sedan 1973-07-06 och det finns flera bolag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1988-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hydralgrävmaskiner, Hans Axelsson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Hydralgrävmaskiner, Hans Axelsson är och det finns flera bolag i Katrineholm som också är .

Firmatecknare för Hydralgrävmaskiner, Hans Axelsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hydralgrävmaskiner, Hans Axelsson så kan ni göra det på telefon genom 016-36237 eller genom brev på följande adress:

Utföra grävningsarbeten

Det finns olika personer som har en koppling med Hydralgrävmaskiner, Hans Axelsson och det är Axelsson, Hans Olov Bertil som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma,