Allan Peterssons Affärsbyrå

Södermanlands län

Information

410428-XXXX är organisationsnummer för företaget Allan Peterssons Affärsbyrå. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Allan Peterssons Affärsbyrå är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Katrineholm som är den kommunen som Allan Peterssons Affärsbyrå finns i.

Allan Peterssons Affärsbyrå har varit registrerat sedan 1986-12-15 och det finns flera företag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1987-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Allan Peterssons Affärsbyrå så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Allan Peterssons Affärsbyrå är och det finns flera bolag i Katrineholm som också är .

Firmatecknare för Allan Peterssons Affärsbyrå är följande:

Vill ni komma i kontakt med Allan Peterssons Affärsbyrå så kan ni göra det på telefon genom 011-183686 eller genom brev på följande adress:

Bokföring, deklaration och ekonomisk rådgivning åt lantbrukare, rörelseidkare och privatpersoner

Det finns olika personer som har en koppling med Allan Peterssons Affärsbyrå och det är Pettersson, Karl Jonas Allan som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma,