Gerhard Persson Konsult Handelsbolag

Södermanlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Katrineholm och Gerhard Persson Konsult Handelsbolag är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Gerhard Persson Konsult Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Gerhard Persson Konsult Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Gerhard Persson Konsult Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1993-05-24. Det finns flera olika verksamheter i Södermanlands län som är ett stort län. Katrineholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Gerhard Persson Konsult Handelsbolag ska trivas.

Gerhard Persson Konsult Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan -0001-11-30. I Katrineholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

- Svensk delegat vid internationell standardisering inom området kvalitetsledning. - Författare till och översättare av skrifter inkl standarder inom området kvalitetsledning för bl.a. SIS (Swedish Standards Institute) - Utbildare inom kvalitetsledningssystem- och materialteknikområdena - Ledare för kurser och annan information rörande kvalitetsledningssystem med tillämpningar - Rådgivare vid införande av kvalitetsledningssystem vid företag och andra organisationer - Tredjepartsrevisor vid certifiering av kvalitetsledningssystem mot ISO 9001

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gerhard Persson Konsult Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Gerhard Persson Konsult Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Katrineholm.

Vill man komma i kontakt med Gerhard Persson Konsult Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0150-15547.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Gerhard Persson Konsult Handelsbolag är Persson, Anna som är född 1935 och har titeln Bolagsman, Persson, Karl Gerhard Sune som är född 1928 och har titeln Bolagsman, .

Gerhard Persson Konsult Handelsbolag har 916952-3348 som sitt organisationsnummer.