Gunnarsson - Lord Musik Handelsbolag

Södermanlands län

Information

916681-0631 är organisationsnummer för företaget Gunnarsson - Lord Musik Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gunnarsson - Lord Musik Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Katrineholm som är den kommunen som Gunnarsson - Lord Musik Handelsbolag finns i.

Gunnarsson - Lord Musik Handelsbolag har varit registrerat sedan 1992-04-07 och det finns flera företag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gunnarsson - Lord Musik Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Gunnarsson - Lord Musik Handelsbolag är och det finns flera bolag i Katrineholm som också är .

Firmatecknare för Gunnarsson - Lord Musik Handelsbolag är följande:
Firman tecknas gemensamt av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med Gunnarsson - Lord Musik Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0150-30120 eller genom brev på följande adress:
Almnäs , 640 20, Björkvik

Musikbranschen, kompositör och textförfattare

Det finns olika personer som har en koppling med Gunnarsson - Lord Musik Handelsbolag och det är Gunnarsson Lord, L K Elisabeth som är född 1947 och har titeln Bolagsman, Gunnarsson, Gunnar Tommy som är född 1945 och har titeln Bolagsman,