Nilslunds Konsultbyrå Handelsbolag

Södermanlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Katrineholm och Nilslunds Konsultbyrå Handelsbolag är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Nilslunds Konsultbyrå Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Nilslunds Konsultbyrå Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Nilslunds Konsultbyrå Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1980-05-23. Det finns flera olika företag i Södermanlands län som är ett stort län. Katrineholm där företaget finns i jobbar för att företag som Nilslunds Konsultbyrå Handelsbolag ska trivas.

Nilslunds Konsultbyrå Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Katrineholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom områdena redovisning, bokslut, skatter och data med inriktning på IT strategier. Försäljning av telefoniabonnemang och internetbaserad försäljning. Vidare skall bolaget bedriva byggverksamhet mot privatpersoner och företag som underentreprenör och som egen totalentreprenör. Avel, träning, utbildning samt försäljning av hästar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nilslunds Konsultbyrå Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Nilslunds Konsultbyrå Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Katrineholm.

Vill man komma i kontakt med Nilslunds Konsultbyrå Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0150-25036.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Nilslunds Konsultbyrå Handelsbolag är Gustafsson, Anne Christine Margareta som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Gustafsson, Nils Gustaf Bertil som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Gustafsson, Nils Olof Mathias som är född 1978 och har titeln Bolagsman, .

Nilslunds Konsultbyrå Handelsbolag har 916410-3260 som sitt organisationsnummer.