Liljegrens annons & import

Södermanlands län

Information

700317-XXXX är organisationsnummer för bolaget Liljegrens annons & import. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Liljegrens annons & import är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Katrineholm som är den kommunen som Liljegrens annons & import finns i.

Liljegrens annons & import har varit registrerat sedan 1991-02-22 och det finns flera bolag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-08-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Liljegrens annons & import så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Liljegrens annons & import är och det finns flera bolag i Katrineholm som också är .

Firmatecknare för Liljegrens annons & import är följande:

Vill ni komma i kontakt med Liljegrens annons & import så kan ni göra det på telefon genom 070-3521438 eller genom brev på följande adress:

Drivande av annonstidning, import och försäljning av elektroniska produkter, kläder, parfymer m m små produkter och därmed förenlig verksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med Liljegrens annons & import och det är Liljegren, Johan Stefan som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,