Nice hästbilsuthyrning

Södermanlands län

Information

Nice hästbilsuthyrning hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Katrineholm som är den kommunen där Nice hästbilsuthyrning finns. I Katrineholm så finns det många olika Enskild firma och i Södermanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Nice hästbilsuthyrning tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Nice hästbilsuthyrning har haft sedan 2006-03-02. Nice hästbilsuthyrning har funnits sedan och 2006-03-02 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Nice hästbilsuthyrning så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0150-660206.

Katrineholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler företag.

Nice hästbilsuthyrning har idag 620613-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Nice hästbilsuthyrning

Uthyrning av hästlastbil till B-kortsförare samt hästtransporter.

I Nice hästbilsuthyrning så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rönn Larsson, Lisbeth Gabriella som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .